Marthinsen Genealogy Site - UNDER NEDBYGGING

I have established a new TNG site which is under construction: www.oddmarthinsen-slekt.no/tng/

Historier

» Vis alle     1 2 3 Neste»     » Lysbildefremvisning

Laster...

BREV TIL MORTEN MARTINSEN FRA HANS MOR ANNA. Brevet er skrevet samme dag som Anna Martinsen døde.

Sarpsborg sykehus, 1-6-54

Kjære Morten !

Jeg vil bare skrive litt og fortelle deg, at jeg nå ligger her på sykehuset. Som du vel har hørt fikk jeg en røntgenbehandling i høst, for å stoppe menstruasjonen, fordi jeg er jo 56 år denne måned. Men legene ordnet ikke at jeg skulle kontrollere blodet, og jeg har jo merket efterhvert at jeg er blitt mindre sterk, men nå fikk det en brå ende.
Tenk jeg som kjørte i Oslo for 3 uker siden med en blodprosent på 36. Jeg hadde 37 % . Og jeg som hadde full bilen med barn og voksne. Siden kjørte jeg hjem, for Loi og Ludvig hadde tatt et glass øl og en likør. Men da var jeg segneferdig og la meg ved halv 8 tiden om kvelden.
Håper du er frisk og fisket torsk på bankene. Kjell skal kanskje gi blod til meg. Jeg har fått en overføring, jeg spurte hvem det var fra, og fikk til svar at det var en frisk, sprek sportsmann fra Sarpsborg. Jeg ville bare vite om det var herre- eller dameblod, det blir jo det samme.
Jeg hadde tenkt å be Anita hjem til pinse, men nu blir det ikke, når jeg ligger her. Ha det bra Morten, jeg var nettopp ferdig med oppussingen av eka som skal til Skjeberg, og snekka.
Kjærlig hilsen til deg fra mor.


Filnavnbrev fra anna til morten.jpg
Filstrrelse126.82k
Dimensjoner236 x 319
Linket tilAnna Kristine Karlsen; Morten Martinsen

» Vis alle     1 2 3 Neste»     » Lysbildefremvisning

Ta kontakt

Webmaster melding

We strive to document all of our sources in this family tree. If you have something to add, please let us know.